Search
Close this search box.

Мъжки гръдни импланти

Пекторални импланти обикновено сe поставят на мъже, които искат да подчертаят мъжествеността на гърдите си. Процедурата има за цел да подобри външния вид на гърдите, както и да увеличи обема им. Обикновено се търси от мъже, които се затрудняват да постигнат желания резултат по естествен път посредством физическа активност или вдигане на тежести. Операцията по поставяне на мъжки гръдни импланти представлява решение и за мъже, които не желаят да полагат усилията, необходими за постигане на желания резултат. Други причини за оперативната намеса могат да бъдат специфични нарушения или състояния, засягащи гръдните мускули, възможно е гръдният кош да е засегнат вследствие на операция. Много мъже намират, че пекторалните импланти подобряват самочувствието им и качеството на живот.

 

1-2 часа

Продължителност

1-2 месеца

Възтановителен период

оперативна

Тип процедура

Какво представляват мъжките гръдни импланти?
  • Увеличаване
  • Корекция на контура
  • Реконструкция, напр. след травма
  • Синдром на Поланд
  • Подмяна на импланти

 

Операцията обикновено се извършва под пълна анестезия. Избраният модел мъжки гръдни импланти могат да се позиционират под или над мускула- решение, което се взима след консултация с хирурга.

Оформя се джоб, в който се поставя импланта (Фиг. 1)

Окончателният резултат е както следва:

Една сравнително лека и щадяща манипулация с кратък възстановителен период може значително да подобри Вашето самочувствие.

Запазете час

Искате да постигнете визията на Вашите мечти?
Доверете се на нашите доверени специалисти с дългогодишен опит!