Search
Close this search box.

Ехография гърди

Ехографията на гърди е неинвазивна и  безболезнена образна диагностика, която използва високочестотни звукови вълни за създаване на детайлни изображения на вътрешните структури на гърдата. 

Този метод е от съществено значение за ранното откриване и диагностициране на различни състояния, включително кисти, тумори и други аномалии.

Препоръчително е изследването да се провежда един път годишно, за навременно откриване на рака на гърдата – едно от най-разпространените онкологични заболявания на света.

 

30 минути

Продължителност

1 път годишно

Препоръчителен брой

апаратна

Тип процедура

Защо да си направите ехография на гърди?
  • Безопасност и комфорт: Ехографията не използва йонизираща радиация, което я прави безопасна за жени от всички възрасти, включително бременни и кърмещи майки.
  • Ранна диагностика: Тази процедура позволява откриването на рак на млечната жлеза в най-ранен стадий, както и  на други потенциални проблеми. Ранната диагностика е от решаващо значение за успешното лечение на възникнали проблеми.
  • Подробни изображения: Ехографията предоставя ясни и точни изображения, които помагат на нашите специалисти да оценят състоянието на гърдите и да предложат най-подходящото лечение.
Какво представлява процедурата?

Ехографията на гърди е неинвазивна и напълно безболезнена образна диагностика, която използва високочестотни звукови вълни за създаване на детайлни изображения на вътрешните структури на гърдата. Този метод е от съществено значение за ранното откриване и диагностициране на различни състояния, включително кисти, тумори и други аномалии.

Запазете час

Искате да постигнете визията на Вашите мечти?
Доверете се на нашите доверени специалисти с дългогодишен опит!