Search
Close this search box.

Пробиване на уши

Патентованите системи на Studex за пробиване на уши са безболезнени и напълно безопасни. Системата съчетава най-високите хигиенни и стерилни стандарти с оптимална лекота на използване. 

С едно движение на пистолета ухото се пробива, а закопчалката се позиционира автоматично. Всеки стерилен картридж съдържа един брой обеца и една закопчалка. Специалистът поставя стерилния картридж заедно с обецата в инструмента. По време на процеса на пробиване той не докосва в нито един момент стерилните изделия. Ухото на пациента се докосва единствено от стерилния картридж и стерилната обеца.

Бързото и почти безшумно пробиване на ухото прави системата идеална и за малки деца.

10-20 минути

Продължителност

целогодишно

Подходящ сезон

Предимства на Studex:
  • Прецизно пробиване
  • Безопасно, хигиенично, бързо
  • Патентовани инструменти за пробиване
  • Закопчалките осигуряват подходящо разстояние между обецата и ухото

 

Грижа след пробиване

След пробиването на ушите, ще получите напълно безплатно оригинални продукти от серията „Грижа за ушите след пробиване” на STUDEX®.

Измийте добре ръцете си, преди да започнете процедурата.
Нанасяйте гел или лосион поне два пъти на ден между обецата и ухото на предната и задна част на всяко ухо, без да сваляте обеците. Раздвижвайте обецата напред-назад докато нанасяте продукта.

Пазете пробитото место на ушите от: лак за коса, шампоан, сапун и други препарати. 

Незначителното подуване и / или зачервяване може да се появи веднага след процедурата по пробиване на ухото – това е нормална реакция на тялото. Това неразположение би трябвало да отмине в рамките на 1-2 часа, при условие че следвате горните инструкции за грижи. 

 
Галерия

 

Запазете час

Искате да постигнете визията на Вашите мечти?
Доверете се на нашите доверени специалисти с дългогодишен опит!